Horse in the hood

Bovenstaande titel was natuurlijk een lokkertje voor deze blogpost. Want als fotograaf is het altijd de uitdaging om de mooiste foto’s te maken in lastige omstandigheden. Vaak heb je maar een klein stukje mooie achtergrond nodig voor een goede portretfoto. Dit wilde ik graag bewijzen en ben samen met Welsh x Haflinger Luna en haar eigenaresse Soest in getrokken (deze wijk is gekozen op basis van de standplaats van het paard). Wat mij betreft had de wijk nog wat minder groen gemogen voor dit doel! Maar ik wilde jullie de foto’s, inclusief de “behind the scenes-foto’s” niet onthouden! Wie weet doe ik de shoot met dit concept nog eens over in een nog minder groene wijk.

Zoals je ziet, is het niet nodig om een groot natuurgebied in te trekken voor mooie portretfoto’s. Met een beetje groen en wat mikken kom je al een heel eind!
De “behind de scenes-foto’s” zijn met een telefoon gemaakt, ze zijn enkel bedoeld om de omgeving beter te laten zien, excuus voor de slechte kwaliteit van die foto’s.

Geniet van de foto’s van mooie Luna in een woonwijk in Soest.

Heb jij ook wel eens gefotografeerd met een klein bosje als achtergrond? Ik ben benieuwd naar jouw foto’s!

MerelBormans
administrator
Merel Bormans is paardenfotograaf in hart en nieren. Ze reist de hele wereld opzoek naar de mooiste beelden. Bekijk vooral www.merelbormans.com om een beeld te krijgen van haar werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar