Deze 10 paardenfotografie accounts onder 10k moet je volgen op instagram

1. @LisaDijkPhotography

Lisa Dijk is een fotografe die lichte, vrolijke en kleurrijke foto’s maakt. Ik heb veel samen met haar gereisd, maar zelfs als ik haar niet persoonlijk had gekend zou ze zeker ook in deze lijst terecht gekomen zijn! Ik kan echt niet wachten op de resultaten van haar aanstaande reizen. Een van die reizen is naar Djerba, Tunesië. Is dat niet iets om naar uit te kijkgen?

2. @Nikkidekerf

Nikki is een zeer goede fotografe. Ze laat zichzelf inspireren door Raphael Macek en dat kan je goed zien in haar artistieke series. Maar ondanks dat ze zich door hem laat inspireren heeft ze wel haar eigen, unieke stijl. Ze is echt een fotograaf om te volgen. Zeker haar artistieke serie is mooi om te zien!

Een bericht dat is gedeeld door @nikkidekerf op

Een bericht dat is gedeeld door @nikkidekerf op

Een bericht dat is gedeeld door @nikkidekerf op


3. @edyta_tk_equine_photo

Sfeervolle foto’s. Ik houd van de kleuren in haar foto’s. Meer dan andere fotografen portretteert ze groepen van paarden. En goede foto’s van paardenkuddes krijgen is zeker anders dan een individueel paard op de foto zetten. Zeer goed van haar!

4. @LisaSaintPhotos

Deze fotografe komt uit Engeland en daar fotografeert ze niet alleen de paarden, maar ook de omgeving. En ze doet dit met verve.

5. @TanjaSchneiderPhotography

De kleuren in haar foto’s zijn fenominaal. Ze vertelde me dat ze alleen maar fotografeert met zonsopkomst en -ondergang. Dit zorgt voor de zachte schaduwen en pastelkleuren. En ik moet zeggen, dit is het waard. Ze gaat ver om de foto’s te krijgen die ze wilt. Ga zo door Tanja ;).

6. @finephotography_de

Ik ben fan van haar studio serie. Ondanks dat ze een zwarte achtergrond gebruikt, kan je echt zien dat ze flitsers gebruikt in plaats van zonlicht. Ze weet goed hoe ze dat licht moet gebruiken.

Wil jij foto’s maken met een zwarte achtergrond? En waar je gebruik maakt van het aanwezige zonlicht? Lees dan deze blogpost over het geheim van blackfotografie.

7. @AnnaIbelshaeuser

Wanneer ik naar haar profiel kijk, heb ik het gevoel dat ze veel reist en daar houd ik van! De foto’s met zonsondergang zijn mijn favorieten van haar. Ik houd van dat licht!

8. @EquiMotions

NOg een fotografe die veel reist, ik houd daarvan! En jij?!

9. @AnnesEquine

Ik houd ervan hoe ze de omgeving in haar foto’s incorporeert. Het gaat niet alleen om het paard wat ze fotografeert maar ze zorgt er ook voor dat je goed ziet waar de foto’s zijn genomen. Ga zo door Anne!

10. @tiere_photo

Ze komt uit Zweden, maar ook dit is een reislustige fotografe. Op haar reizen legt ze het mooie van de landen en de vele paardenrassen vast. Het is een fijne feed om doorheen te kijken.

MerelBormans
administrator
Merel Bormans is paardenfotograaf in hart en nieren. Ze reist de hele wereld opzoek naar de mooiste beelden. Bekijk vooral www.merelbormans.com om een beeld te krijgen van haar werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar