Deel jouw (fotografische) herinneringen met trots!

Leer binnen no time foto's te maken waarmee je niet alleen met plezier terug kijkt op je eigen herinneringen maar waarvan je vrienden ook onder de indruk zijn. En hang prachtige foto's aan de muur waarvan niemand geloofd dat jij ze maakte!

Wordt een FOTOGRAFIEHELD met deze COMPOSITIE BOOTCAMP en maak voortaan de mooiste foto's!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang een gratis e-mail training zodat jij voortaan precies weet hoe je de beste foto samenstelt!

Direct al zin om aan de slag te gaan?

In dat geval kan ik je aanraden om eerst een kijkje te nemen naar onze gratis fotografie startgids. Wanneer je deze cursus hebt gevolgd ben je in staat om helemaal zelfstandig je camera in te stellen en weet je dus hoe je het resultaat kunt bereiken wat jij in je hoofd al voor je ziet!

Deze cursus is perfect voor jou als je graag wilt leren hoe je zelf je camera in kunt stellen. Of als je wel eens onzeker bent over je instellingen. Als je een fotograaf bent die graag een slag beter wilt leren fotograferen. Je hebt het gevoel nooit uitgeleerd te zijn.

Je weet dat je een mooie camera hebt maar je kunt er nog niet alles uithalen wat er in zit en dat vind je frustrerend!

In deze gratis cursus leer ik je stap voor stap om jouw camera zelf in te kunnen stellen.

En het mooie? Je hebt niet eens een super-deluxe camera nodig om met de cursus aan de slag te kunnen. Het enige wat je nodig hebt is een camera waarvan je zelf de sluitertijd, het diafragma en de ISO kunt instellen.

Mocht je een beetje in de stress schieten en niet zo goed weten wat deze termen inhouden? No worries, ik leg dat allemaal uit!

Onze favoriete cursussen!

Onze meest recente blogpost!

Compositie bootcamp

Leuk nieuws! Ik heb zojuist een compositie bootcamp gereleased! Een 7-daagse e-mail serie waarin ik allerlei compositie technieken met jou deel die rechtstreeks in jouw e-mail inbox terecht komen. Ik heb heel hard gewerkt aan...

Lees deze blogpost!
Compositie bootcamp

Altijd als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

0 +
mensen gingen je al voor!

Hoi, ik ben Merel!

Ik geloof er in dat iedereen die wilt leren fotograferen dit ook kan, of je nu aangeboren talent hebt of niet. De wil om te leren is nog vele malen belangrijker.

Met ruim 20 jaar fotografie ervaring, het lezen van ieder fotografieblad, -boek en -forum onder de zon en mijn ervaring met het geven van workshops en begeleiden van fotoreizen maakt dat ik alles in huis heb om jou op weg te helpen naar foto’s die je met trots aan de muur hangt!

Let's connect! Stuur een berichtje via social media!

Wil je het nóg persoonlijker?

Telegram
Wil jij dagelijks handige weetjes over fotografie krijgen? Een makkelijk punt hebben waarop jij jouw vragen kunt stellen en gelijk gestemde mensen leren kennen?
Daar wil ik meer van weten!